Stapsgewijze aanpak van kennismaking tot herstel

Bij reActivate bekijken we de mens als geheel. Daarom bieden we een breed pallet van diensten aan, van zorg tot werk en vitaliteit. Die ketenexpertise wordt door ons multidisciplinaire team omgezet in een traject op maat.


1. Aanmelding

Bij een werktraject kunt u uw werknemer bij ons secretariaat aanmelden. Wij sturen uw medewerker dan een vragenlijst met werkgerelateerde vragen en doen een intakegesprek. Dit gesprek heeft tot doel een  beeld te krijgen van de cliënt en zijn/haar problematiek en overeenstemming te krijgen over de aanpak. Die is bij ons heel oplossingsgericht.


2. Offerte traject

Na de intake weet de medewerker waar aan gewerkt kan worden en hoe intensief dit coachingstraject wordt. Vervolgens ontvangt u als werkgever het voorstel voor een coachingstraject.  Bij akkoord starten wij zo snel mogelijk met het traject. Immers; hoe sneller de oplossingsgerichte coaching, hoe groter de kans op spoedig herstel.


3. Het coachingstraject

Afhankelijk van de aard van de problematiek wordt met de werknemer een aantal coachingssessies afgesproken. Dit kunnen er 6, 8 of 10 zijn. Tijdens deze sessies wordt heel oplossingsgericht gewerkt aan de klachten. Indien gewenst kan ook de werkgever/leidinggevende betrokken worden. In deze driegesprekken komt het herstel en ieders bijdrage daaraan aan de orde.


4. Evaluaties en terugvalpreventie

Einddoel is gezond (weer terug) naar het werk. Aan het eind van de sessies wordt de balans opgemaakt. Om terugval te voorkomen bieden wij de werknemer standaard een terugval module aan. 

Behandelingen

reActivate kiest voor een holistische benadering met vitaliteit als doel.

meer informatie

Veel voorkomende klachten

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. reActivate werkt oplossingsgericht vanuit een scherpte analyse en vanuit de wensen van de cliënt.

meer informatie

Veel gestelde vragen

Wij helpen graag. Ook door snelle antwoorden op veel voorkomende vragen. Kom je er niet uit. Bel ons dan.

meer informatie

Certificaten

Stichting GGZ Groep heeft als erkende Wtzi zorginstelling de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hebben een actueel kwaliteitscertificaat van ISO.