Van verzuim terug naar werk

Onze professionals zijn in staat om je te begeleiden én resultaatgericht te werken naar terugkeer naar werk. Is er sprake van zowel psychische als fysieke problematiek dan werken de professionals samen in een combitraject. Zo kunnen we samen snel en duurzaam herstel bereiken.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Problemen thuis neem je mee naar je werk en van stress op je werk heb je ook in je privéleven last. Daarom doen we niet alsof werk, zorg en vitaliteit gescheiden zijn, maar bieden we een breed pallet van diensten aan. Van loopbaanbegeleiding tot psychische hulp en re-integratie: we hebben alles in huis.

Veel voorkomende klachten
  •  Angst of paniek
  • Stress of burnout
  • Vermoeidheid
  • Lichamelijke klachten

Behandelingen

reActivate kiest voor een holistische benadering met vitaliteit als doel.

meer informatie

Veel voorkomende klachten

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. reActivate werkt oplossingsgericht vanuit een scherpte analyse en vanuit de wensen van de cliënt.

meer informatie

Veel gestelde vragen

Wij helpen graag. Ook door snelle antwoorden op veel voorkomende vragen. Kom je er niet uit. Bel ons dan.

meer informatie

Hoe ziet een traject eruit?

Bij reActivate staat de mens centraal. Als je bij ons in behandeling gaat kun je rekenen op een persoonlijke aanpak waarbij het resultaat telt. Daarom kijken onze toegewijde behandelaars niet alleen naar de specifieke psychische klacht(en), maar plaatsen deze in een breder perspectief.

Vergoedingen?

reActivate werkt met vrijwel alle verzekeraars in Nederland. De behandeling wordt daarmee vergoed door de basisverzekering. De verzekeraar vergoedt dan de zorgkosten, met inachtneming van het eigen risico van de cliënt.

Afspraak annuleren
Privacy
Voorwaarden

Praktische informatie

Als je cliënt bent bij reActivate krijgt u toegang tot jouw persoonlijke gegevens in ons online cliëntportaal CareWeb. Hier kun je ook alle praktische informatie rond jouw behandeltraject vinden.

Certificaten

Stichting GGZ Groep heeft als erkende Wtzi zorginstelling de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hebben een actueel kwaliteitscertificaat van ISO.