Van arbeidsmarkt tot zorg

Bij reActivate werken we persoonsgericht en verbindend. We kijken naar de mens als individu en bieden wat die persoon nodig heeft. Zorg, werk en vitaliteit gaan hand in hand.


Van dreigend verzuim terug naar werk

Bij lichte psychische klachten (overspannenheid, burnout) werken wij met uw medewerk(st)er aan snel herstel. In 6,8 of 10 coachingsessies werken wij oplossingsgericht aan herstel van vitaliteit, arbeidsvreugde en balans. Deze coachingstrajecten kunnen worden begeleid met E-health modules.

75% van het langdurig verzuim in Nederland wordt veroorzaakt door psychische problematiek. Bij begeleiding van werknemers is dit ons medisch terrein. Onze psychologen zijn in staat om resultaatgericht te werken naar terugkeer naar werk.

Voorkomen dat medewerkers uitvallen

Door individuele behandeling en/of door groepstraining leren we mensen om beter hun grenzen te bewaken en hun eigen vitaliteit te vergroten.


Stepped Care

Soms blijkt er meer aan de hand te zijn en is uw werknemer geholpen met GGZ zorg. Wij verwijzen dan door naar de GGZ zorg, welke vergoed wordt vanuit de basisverzekering van de client zelf. Meestal kunnen wij deze zorg ook zelf oppakken met ons team van klinisch psychologen en psychiaters. Dan blijft alles in een hand.Totaalpakket

U wilt dat uw werknemer snel weer aan de slag kan. Wij ook. Daarom bieden wij in samenwerking met ons zusterbedrijf Synthra u de mogelijkheid om onze interventiekracht te combineren met de re-integratiekracht van Synthra. Door de unieke manier om de werknemer in de driver’s seat te houden met daarbij de ondersteuning via het ArbeidsDeelnameSysteem kunt als werkgever uw risico’s op gebied van Ziektewet en WIA echt in de hand houden. Graag gaan Synthra en reActivate met u in gesprek zodat u kunt ervaren wat het totaalpakket voor uw organisatie brengt.

Behandelingen

reActivate kiest voor een holistische benadering met vitaliteit als doel. ​​

meer informatie

Veel voorkomende klachten

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. reActivate werkt oplossingsgericht vanuit een scherpte analyse en vanuit de wensen van de cliënt.​​

meer informatie

Veel gestelde vragen

Wij helpen graag. Ook door snelle antwoorden op veel voorkomende vragen. Kom je er niet uit. Bel ons dan​.

meer informatie

Certificaten

Stichting GGZ Groep heeft als erkende Wtzi zorginstelling de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hebben een actueel kwaliteitscertificaat van ISO.