reActivate biedt je een steuntje in de rug om te voorkomen dat je vastloopt in je werk of leven

Als arts of behandelaar wilt u voorkomen dat uw patiënt uitvalt. Is dat al gebeurd, dan is het zaak om het herstel snel in te zetten en uw patiënt toekomstperspectief te bieden. Soms is daar specialistische hulp bij nodig.

Voor huisartsen

Krijg je zicht op de mogelijkheden van jouw cliënt

meer informatie

Voor arboartsen

Van verzuim terug naar werk

meer informatie

Persoonlijk en oplossingsgericht

reActivate is een professionele, WTZi-erkende instelling met als specialisme: ambulante GGZ-behandeling aan cliënten van verwijzers en zorginstellingen. We behandelen cliënten met psychische klachten. Dit doen we persoonlijk en oplossingsgericht. En met aandacht voor geest én lichaam. We werken intensief samen met huisartsen/POH’s GGZ, Arbodienstverleners en HRM-disciplines bij organisaties in de zorg.

Geen wachtlijsten
Multidisciplinaire professionals
Ketenexpertise: one-stop-shopping

Wie zelf kiest, heeft de motivatie om te werken aan eigen herstel en aan toekomstperspectief

Haalbare doelen, bewezen resultaten

Vanuit een integrale visie zetten we een breed arsenaal in aan kennis, vaardigheden en evidence-based instrumenten. We maken voor uw cliënt een aanpak op meet, met haalbare doelen en bewezen resultaten. Centraal in onze begeleiding en behandeling staat de eigen kracht van mensen. Dit betekend dat we de cliënt deels het heft in eigen hand geven. Want wie zelf kiest, heeft de motivatie om te werken aan eigen herstel en aan toekomstperspectief.

Onze specialismen

Mensen die GGZ-hulp nodig hebben, moeten direct terecht kunnen. Zonder wachtlijst, zonder wachttijd. Dit kan bij reActivate.

  • Angststoornissen
  • Stemmingsstoornissen
  • Psychotraumastoornissen
  • Stress-gerelateerde stoornissen
  • Somatisch-symptoomstoornissen en verwante stoornissen
  • Persoonlijkheidsstoornissen

Certificaten

Stichting GGZ Groep heeft als erkende Wtzi zorginstelling de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hebben een actueel kwaliteitscertificaat van ISO.